Bubbelprovning, Hummer & Löjrom

Det här inlägget påbörjade jag för flera veckor sedan när vi fortfarande bodde hemma hos mina föräldrar, men på grund av tidsbrist blev det liggande bland mina utkast. Men oavsett så hade vi ju faktiskt bubbelprovning i slutet på November. Två sorters franska bubbel som vi drack till hummer & löjrom 🙂 Geisweiler Monopole Crémant de Bourgogne & Charles de Fere Cuvée Jean-Louis. Båda var väldigt goda både på egen hand & tillsammans med maten. Den ena hade dock mer smak och lite mindre bubblor. Min personliga favorit är Crémanten, men de andra tre var överens om att Charles de Fere var godare. Å det är väl i och för sig bra det, med tanke på att den som majoriteten gillade bäst är billigast.

Idag har vi varit i Tampa i prick en månad. Det känns som att vi har varit här längre tid, samtidigt som en månad faktiskt är ganska lång tid. Det är 1/12 av ett helt år. Och jag räknar redan ner till nästa jul som jag hoppas att vi får spendera hemma i Sverige. Allt har gått rätt smidigt och snabbt här gällande det praktiska, men nu har jag varit redo att söka jobb till 100 % i en vecka och känner mig redan rastlös. Jag försöker intala mig själv att njuta av ”ledigheten” så länge den varar, men jag gillar rutiner och jag har alltid tyckt om att jobba. Vi är i alla fall optimistiska och hoppas att det löser sig inom en snar framtid. Fram tills dess får vi försöka njuta av det fina vädret under de dagarna som solen tittar fram och hänga på gymmet 😉 och för att inte tala om våra underbara TV-kanaler! Niklas har hittat en ”Do it yourself” = dygnet runt byggande och jag har såklart fastnat för Food Network, så inspiration finns det gott om.

wpid-20141125_192347.jpg

wpid-20141125_191751-1.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s