Om mig

Hej och välkommen hit till min blogg!

Jag heter Sofie, är en matglad tjej från Västerås som tycker om att prata om mat, ta kort på mat, laga mat, och speciellt mata min kära man Niklas, därav bloggens namn 😉

Jag är har en examen i ekonomi och har jobbat på Handelsbanken sedan 2010. Vi har en liten vovve som heter Khira och när jag inte jobbar så tycker jag om att resa, laga mat, promenera med vovven, slappa i soffan, träna på Friskis & Svettis, umgås med nära och kära, shoppa kläder, inredning & husgeråd och läsa recept & matbloggar som inspirerar mig i köket.

Originalsyftet med bloggen är att få visa och berätta om min vardag och inspirera andra att unna sig vardagslyx lite oftare än ibland, som vi gör.

Under sommaren 2014 fick vi reda på att vi har vunnit ett Green Card till USA och ska alldeles snart vända upp och ner på vår vardag och flytta till ett helt nytt land. Bloggen kommer därmed fortsättningsvis att handla både om mat och vårt nya liv i Amerikat!

Smaklig läsning 🙂

4 tankar om “Om mig

 1. Hej Sofie!

  Nu är det dags att kora Årets grillmästare 2014 – tävlingen där du som bloggare skapar ett inspirerande grillrecept. Vi på ICA hoppas att just du vill vara med och tävla!

  Förstapriset är en av de lyxigaste kolgrillarna på marknaden, Performer Deluxe från Weber (värde, 3 999 kr). Utöver det får den lyckliga vinnaren sitt recept provlagat av ICA Köket, fotograferat av en matfotograf, publicerat på ICA.se tillsammans med en blogglänk samt en vinnarbadge att använda på sin blogg.

  Du anmäler dig och läser mer om Årets grillmästare 2014 på http://www.ica.se/recept/arets-grillmastare-2014/.

  Vi ser fram emot ditt bidrag!
  Lycka till önskar redaktionen på ICA.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s