Cupcake-Fredag!

Idag fick vi besök av Skultunakontoret på morgonkvisten och självklart så tog jag på mig att baka lite fika 🙂 Så det blev en favorit i repris: Chokladcupcakes! Jag tycker alltid att resultatet varierar – jag experimenterar väl lite med proportionerna 😉 Men de fick iaf godkänt av gästerna! För er som är baksugna så hittar ni receptet här.

In the making process…….

….and voilá! Prima cupcakes 🙂

Helgen kommer inte en dag för sent och det ska bli så underbart att slappa i soffan lite, men på agendan står ju självklart husvisningar. Det är mentalt utmattande att flänga omkring såhär mellan hopp och förtvivlan, men vi ger inte upp 😉 Rätt vad det är kommer drömhuset att stå där! Förhoppningsvis till rimligt pris också. Ha en kanonfin helg allihopa och njut av det vackra fredagsvädret! För imorgon blir det snöslask 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s