Alla hjärtans dag

Imorgon är det dags för den stora dagen och vi tycks aldrig få nog av orsaker till att fira våra underbara liv 😉 Det blir nog ingen lyxfrukost innan jobbet för oss, men för er som vill ha det kan passa på att ta fram smördegsrullen ur frysen (om ni nu har en sån ;)). För visst är väl mina halv-home-made croissanter ganska söta? 😀 Jag skar ut avlånga trianglar, fyllde med nutella och mörk choklad, rullade ihop, penslade med ägg och gräddade cirka 10 minuter i 225.C. Jag tror dock att de blir desto bättre utan fyllning, för de fluffar inte upp sig optimalt när man fyller dem!

Vi som sparar pengar till villa får väl nöja oss med vanlig hederlig kvarg och yoghurt till frukost, men vi slår på stort med stenugnsbakat valnötsbröd och skagenröra till middag 😉 Kanske blir en flaska bubbel också…

Ha en underbar dag imorgon allihopa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s