Sushifrossa

Jag vet inte vad det har blivit för fel på mig, men från att inte tycka om sushi alls så kan jag helt plötsligt få oövervinnliga cravings. Detta var vad som hände i helgen. Jag skyller på mina arbetskollegor som pratat om sushi till och från hela veckan, så finally publicerar jag Niklas finfinrullade sushi som han gjorde åt mig i julas!

För er som vill prova på hemmagjord sushi så rekommenderar jag den här länken som ger en bra genomgång av hur man kokar det perfekta sushiriset! Sedan får ni fantisera bäst ni vill gällande fisken 😉 Mina favoriter är i alla fall de med lax! Perfekt för en sushinybörjare som jag!

Den här veckan kommer troligtvis passera snabbare än tidigare veckor för onsdag och torsdag spenderar jag i Gävle på utbildning. Det ska bli superkul och spännande att få träffa folk från hela regionen. Det blir väl därför lika få uppdateringar som tidigare veckor, så jag passar på att beta av ett inlägg idag! Imorgon är det dessutom Fettisdagen, så jag hoppas att ni överlever trots att jag inte tänker baka några hemmagjorda semlor 😦 Tiden är för knapp nu när man jobbar heltid, studerar på heltid och spenderar resten av tiden på husvisningar 😉 Imorgon kväll får ni alla hålla tummarna, för då är det sorg eller lycka här hemma! (Håll eventuellt till på onsdag så vi vet med säkerhet om det är lycka :D).

Ha det bra så länge och ät en massa semlor och pannkakor imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s