Helgdags!

Ännu en vecka har gått och helgen närmar sig med stormsteg! Man blir alldeles dagvill när man är hemma sjukskriven, så helgen känns inte lika befriande. Nu har jag bara fyra dagars vila kvar så vi ska se till att ta det lugnt i soffan hela helgen, och ikväll ska vi laga KFC Backteman style! Vi har aldrig friterat egenpanerad kyckling förut, så det ska bli spännande att se resultatet. Eftersom jag inte har orkat stå särskilt mycket i köket denna vecka så bjuder jag på en gammal wonderful bild från vår Tapaskväll i våras. Helt otroligt vad sugen man blir på Allt av att se en bild. Trevlig helg allihopa!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s