Mycket har hänt..

Nu var det bra länge sedan jag uppdaterade bloggen. Bröllopsplaneringen tog upp mestadels av tiden före bröllopet och nu efter har det varit ett himla mekande med en massa dokument inför vår VISA-intervju på amerikanska ambassaden.

Så nu är det en himla massa roliga nyheter på en gång! Nummer ett är att vi hade en enorm bröllopsfest med 86 glada gäster som gjorde dagen till den bästa i mitt liv. Allt gick så bra som vi hade önskat. Det enda som fanns att klaga på var vädret, men några regndroppar ska ju bringa tur 🙂

Nummer två är att vi alldeles snart kommer att flytta till Amerikat 😀 För 1,5 år sedan anmälde vi oss till ett Green Card lotteri som syftar till att öka mångfalden i USA. Ett halvår senare fick vi reda på att vi var utvalda. Massvis av dokument fylldes i och vi mekade fram och tillbaka för att få fram alla papper som behövdes. Sen var det bara att vänta..  Och vänta.. Och vänta. I maj i år hade vi gett upp. Insåg att den här otroliga möjligheten var för bra för att vara sann. Att bara få ett Green Card? Två dagar senare fick jag ett mail. Vi hade en scheduled interview. Den senaste månaden har vi försökt att hålla nere förväntningarna. Även om vi uppenbarligen blivit tilldelade ett VISA-nummer så Skulle det ju kunna dras tillbaka under intervjun. Men det gjorde inte det! Vi ska få flytta till Amerika, för att bo, uppleva och arbeta som alla andra. Helt otroligt! Detta firade vi med en lunch på McDonalds samma dag och en fika hos våra vänner i Tillberga. Och igår kväll firades det med champagne, löjrom, bresola med mera! Vi har en helt otroligt spännande resa framför oss 😀

 

usafira

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s