Ännu mer planering

Tiden går så himla fort nu under våren så jag hinner inte med att publicera allt som händer på bloggen! Bröllopsdieten är i full gång och det blir mestadels sallad på veckorna å när helgen kommer blir det inte många foton tagna på våra middagar! Ska försöka bättra mig.

Hur som helst är bröllopsplaneringen i full gång. Klänningen har kommit, tärnornas klänningar har kommit, skorna är köpta, bh beställd, buketten ska beställas om två veckor efter att jag fått se alla färgprover. All dryck är inhandlad, körschemat för dagen d är repeterat och ljus, servetter, dekorationer m.m är inhandlat. Börjar få koll på läget helt enkelt! 😉

Det blir inget recept idag men jag kan bjuda på några smarriga bilder från senaste planeringsmötet hos mina föräldrar!

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s