Smider planer

Förra helgen träffades vi hemma hos min svärmor och svärfar tillsammans med mina päron för en planeringskväll. Mycket ska klaffa på Stora Dagen D och det finns så mycket att planera och fundera på! Vilka färger, dekorationer, psalmer, sånger, viner, drinkar och allt möjligt. Nu börjar jag snart få en bild i huvudet hur jag faktiskt vill att det ska se ut i lokalen och den allra största utmaningen är jag ju faktiskt klar med. Det vill säga hitta en wonderful dress!!

Härnäst står bröllopsbuketten och inbjudningarna på schemat. Underbara bekymmer! 😀 Här får ni lite inspirationsbilder i brist på mina matfoton!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s