Katastrof

Häromkvällen gjorde jag något som jag aldrig har förstått hur folk lyckas med: jag krossade skärmen på min telefon..  Den flög ur fickan tillsammans med min plånbok och landade efter tre studsar upp och ner på kullerstensgatan i stan. Jag vände den snabbt och såg tusen spillror och gömde den i fickan tills jag tagit mig in i bilen, det fanns ju vittnen som såg hur otroligt klantig jag var!! Efter en sekunds undersökning inser jag att det inte ens går att låsa upp skärmen. Då blev jag väldigt lycklig. Såå nu blir det inget tårtrecept förrän skärmen är lagad! Fram tills dess lirar jag på den gamla S3an som får funka fint.

Hur som helst vändes min olycka ganska snabbt dagen efter då jag ringer försäkringsbolaget som tycker att jag kan få en helt ny eftersom den var så pass nyköpt. Så även efter självrisken droppar det in en summa som är större än vad lagningen av skärmen kostar, detta efter ett tre minuters långt telefonsamtal. Helt plötsligt blev min klantighet en riktigt bra affär!

I fortsättningen blir det oavsett till att vara försiktig och ni får hålla er tålmodiga tills tårtreceptet och alla mina bilder på den andra telefonen kommer. Tjingeling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s