Ny vecka, nya tag.

Nu har årets första långhelg passerat med superfart och det är dags att ladda om för en ny vecka. Till helgen får vi middagsbesök igen och då börjar jag som vanligt med att söka lite inspiration!! Jag tar ofta fram recept som jag vill laga på internet, men när det gäller inspirationen så gillar jag att bläddra i böcker. En av mina favoriter är Systrarna Eisenmans Mingelmat. Finns så mycket gott och roligt.

Hoppas att ni alla har haft en trevlig helg!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s