Veckans matlådor

Nästan varje vecka blir det storkok på söndagen, som sedan ska räcka till hela veckans matlådor. Den här veckan är det färsk pasta med en sås på kalkon, champinjoner, spenat, grädde, timjan och citron i lådan. Som vanligt med vaddagsmaten ska det både vara enkelt och gott! Vi lyckades köpa ett jumbopack med rökt kalkon som nu har räckt till två veckors matlådor och snittarna på nyåret. Kalkon hamnar säkerligen i matkassen fler gånger.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s