Gott nytt år!

2013 har varit sprängfyllt med upplevelser och kärlek! Jag fick ett nytt efternamn och blev fru till världens finaste man. Vi åkte på långresa och bilade genom Amerikas öst- och västkust. Fina minnen jag kommer bära med mig för evigt och jag ser fram emot många fler i mitt gifta liv. 2014 vet jag kommer bli underbart med. Klänningen är införskaffad och nu får hela släkten och alla vänner vara med och bevittna vår kärlek framme vid altaret. Jag längtar!

Hoppas att ni alla skålade in det nya året med bubbel, vänner och god mat.  Vi lagade en fyrarätters meny tillsammans med storslaget sällskap. Fördrink, snittar, mera bubblor, laxtartar, hummer, oxfilé, champagnegranite, jordgubbar och chokladtryffel. Å så nyårsskålen såklart! Vissa rätter imponerade mer än andra. De recepten kommer senare. Gott nytt år allihopa!

image

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s