Snabbuppdatering

Ännu en gång har det gått alltför lång tid sen sist men vi har alltid något nytt projekt på gång! Senaste tillskottet för min personliga del är Tupperware. För en månad sen beslutade jag mig för att bli konsulent så numera går jag även under nicknamet Tupperwaretanten 🙂 Hur kul som helst och jag blir så lycklig av mina fina burkar och redskap av helt otroligt bra kvalitet 🙂

20130303-230506.jpg

Och som om att inte det vore tillräckligt så har vi dessutom skaffat oss ett till radhus. Ett riktigt kap som vi ska göra riktigt fint 🙂 så nu vet ni vad vi ska göra ännu en vår! Så i helgen har vi därför spenderat en hel dag på Bauhaus, köpt kakel och klinker till 25% rabatt och 90 kvm parkettgolv. Lovely!

Vi hade också tid för en middag i stan för att fira min kära vän Emma som har fyllt år. En halvbra bild på den supergoda drinken Fiffi får sammanfatta kvällen!

20130303-230909.jpg

Jag hoppas att ni ursäktar den dåliga kvaliteten på mina bilder men det blir tyvärr så när jag uppdaterar med bilder i telefonen. Känns lite lockande att köpa en ny telefon med en superkamera.. Vi får helt enkelt se om det blir en uppgradering här framöver!

5 tankar om “Snabbuppdatering

  1. När jag var yngre sålde jag också Tupperware, riktigt roligt var det! 🙂 Det var däremot längesedan jag tittade i en katalog, finns lunchlådan (microvarianten) fortfarande kvar?
    Låter helt väldans roligt med radhuset, är det så ni renoverar och sen säljer?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s