Full fart mot helgen

Imorgon är det fredag och helgen närmar sig med stormsteg, igen! Veckorna bara flyger förbi och på måndag är det bara tre veckor kvar tills vi åker till Puerto Rico. Det ska bli så skönt och avkopplande. Förra helgen avnjöts årets första julbord på Brukshotellet i Hallstahammar. Hotellrummen var väl ingen höjdare precis men julshowen som följde julbordet överkompenserade för det! Vilken härlig show! Fyra personer som var superduktiga sjöng och dansade – och så gjorde vi i publiken! Därefter var det dansgolv. Jag kan därför varmt rekommendera ett besök till alla som vill ha en mysig och trevlig helgvistelse! Vi var mäkta imponerade över att lilla Hallsta kunde leverera så 😀

Hur som helst blev kvällen inte särskilt lång för vi hade korkat upp champagnen redan klockan tre (Morfar fyllde 75!). Till denna lyxade vi till det med Kalix löjrom som jag har fått möjlighet att köpa av en kollega.  Det har blivit flera kvällar med löjrom och skumpa tack vare detta så här kommer ett supergott och enkelt recept för er som vill lyxa till det med löjrom till helgen! Passar både till förrätt, snacks och mellanmål 😉

Ingredienser:
200 g Philadelphia
2 dl Creme fraiché 34%
1 liten hackad rödlök
1 kruka gräslök (klippt)
125 g löjrom

Gör såhär:
Rör ihop philadelphia och creme fraiché. Blanda i lite av rödlöken, gräslöken och löjrommen. Lägg upp blandningen på ett fat eller en grund skål. Gör en ring av rödlök längs ytterkanten på fatet/skålen och gör en ring innanför denna med gräslök. Toppa med en stor klick löjrom i mitten.
Servera med hårdbröd/salta kex/surdegsbaguette och Njut!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s