Another awesome Burger place

Sedan vi kom hit har vi ätit en hel del hamburgare och vi har försökt hitta The best & most awesome burger. Det är såklart orättvist att jämföra en $15 hamburgare med en som kostar $5, men faktum är att vårt senaste fynd för enbart fem dollar var betydligt godare än många barburgers som vi har käkat. Så om ni har cravings efter riktigt saftiga, prisvärda burgare med många olika toppings och befinner er på vår sida av Atlanten: ät på steak n’ shake! Å när ni gör det, oavsett vilken grundburgare ni tar, add deep fried onions! Det är awesome och passar ännu mer perfekt till deras Chipotlemayo. Steak n shakes 5,29 dollars Jalapeño Crunch Steakburger med pommes får 5 av 5 toasts! Billigt, lagom flottigt, god patty, underbar mayo & lovely crunch. Detta ska intas till middag efter Niklas 12 timmars arbetsdag 😉 Bilden togs dock för nån månad sedan.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s