Budapest

Jag snubblade över en massa gamla bilder när jag gick igenom vår lap top. Tänk vad roligt det är med bilder! Man kommer verkligen ihåg varenda liten sekund av resan när man bläddrar igenom alla bilder. Jag minns att jag skrev ett blogginlägg om resan när vi precis kommit hem, men jag vill dela med mig av några wondebara matbilder igen. För er som inte varit i Ungern – åk dit! Maten är vällagad och priserna är löjligt låga. Det finns väldigt mycket äldre byggnader som är vackert bevarade och man kan promenera omkring i flera timmar för att bara se sig om. Massor av mysiga caféer med goda bakverk och härliga spa & termalbad – vi besökte Széchenyi . Jag bjuder på några matbilder för att rätterna var så goda och fina. Gratinerad löksoppa, Friterade potatisdonuts (eller vad de nu kallades??) & Ankbröst. Mums!

DSC_0966

DSC_0935

DSC_0592

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s