Wrap it up

Egentligen borde man äta wraps lite oftare. Det är gott, kan varieras oändligt och man kan få det så nyttigt eller fettigt man vill! I våras när vi fiskade titt som tätt packade vi med oss wraps till lunch, enkelt och gott! Men jag föredrar nog tunnbröd framför tortillabröd. Det viktigaste tycker jag är en god dressing. Jag brukar alltid göra typ samma dressing oavsett vad vi äter, men härom kvällen såg jag på Jamie Olivers 30 minuters middagprogram där han mixade ihop en superdressing. The Green Goddess. Även jag blev avskräckt av sardellerna, men som han sa : jag skiter i om du inte tycker om sardeller. Du ska ha i dem och jag lovar att du inte kommer kunna peka ut den ingrediensen efteråt. Så jag provade – gör det ni med!!

wpid-20140413_083923.jpg

Green Goddess:
2 nävar färsk basilika
2-3 msk olivolja
1 pressad vitlöksklyfta
2 msk matlagningsyoghurt
2 msk vinäger (valfritt röd eller vit)
4 sardeller i olja (ca 1/2 ask)
1 tsk dijonsenap
Salt & peppar

Gör såhär:
Mixa alla ingredienser och smaka av – den ska vara ordentligt syrlig och salt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s