Igår var ingen vanlig dag..

Nej för igår var det Niklas födelsedag 🙂 Vi slog till med finmiddag på Frank och som vanligt smakade allt alldeles underbart! Däremot så var det inte lika mycket wow-faktor den här gången. Nu vet man ju redan vad som väntar, det är mestadels smaksensationen som uppkommer när man kombinerar vinerna med maten som är det fantastiska! Men jag rekommenderar i alla fall alltid Frank varmt till alla som frågar, för om man aldrig har varit där så bara måste man älska det 😉

Jag har skrivit om Franks upplägg förut, men för er som missade det så går det ju till så att köket sållar fram 2 förrätter, en varmrätt och en efterrätt utifrån en väldigt liten meny. Så som gäst blir man fullkomligt överraskad! Och till dessa rätter serveras ett vinpaket med väldigt noga utvalda viner. Jag tycker det är helt perfekt med fyrarätters för jag är så nyfiken på allt som står på menyn, så jag tycker om att få lite av varje! Vi hittade en restaurang i Thailand med ungefär samma upplägg; Time For Lime. Där fick man en avsmakningsmeny med sex rätter och det skulle vara genuina thailändska smaker. Bilder från de restaurangbesöken kommer senare! För det här inlägget är dedikerat till min gamle fästman 😉

Ikväll har vi storhandlat inför kalasbjudningen på fredag och allt på menyn är spikat förutom tårtan! Så nu blir det till att superklura 🙂

Grattis igen till min fina älskling ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s