Härliga helg

Ännu en vecka har sprungit förbi och imorgon är det andra advent. Den här veckan har varit riktigt jobbig för min förkylning fick efter tre veckors tid för sig att utvecklas till något mer. Så många eftermiddagar har spenderats i sängen och den här helgen är avsatt för kurering av min stackars kropp. Den hittills största kraftansträngningen för dagen har varit att slå in paket. Det blir faktiskt en rejäl hög när vi slår ihop julklapparna till både min och Niklas släkt. Man kanske inte får världens julstämning när man tittar ut genom fönstret, men här hemma är i alla fall julgardinerna på plats, adventsljusstakarna tända och tomtarna står och kikar på mig från fönsterbrädan. Tji fick vi som önskade bort snön av hela våra hjärtan förra årets istid!

Jag börjar i alla fall längta lite efter jul 🙂

 

Här kommer en bild från i torsdags då Niklas mormor fyllde 75 år. En riktig supertårta. Niklas var helsåld, så jag antar att Schwarzwaldtårta står härnäst på min ”att baka”- lista 😉

Hoppas att ni alla får en trevlig helg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s