Det börjar närma sig jul..

Och julstressen har infunnit sig! Inte på grund av julklapparna, nej vi är redan klara med allihopa. Men jobb, C-uppsats och annat ska planeras och genomföras och jag hinner inte uppdatera bloggen alls.

Uppsatsen är inskickad inför slutseminariet som är på tisdag – senaste kritiken var enbart positiv och vi fick höra att vi redan är i mål. Så nu kan man i princip lägga den åt sidan! Men innan vi åker till Thailand ska 8 arbetsdagar , en presentation i Gävle (behöver alla tummar jag kan få), två julaftonar, två julbord, tre födelsedagar och nyår avklaras. Någonting säger mig att de lite drygt tre veckorna som är kvar innan vi åker kommer att flyga förbi med ljusets hastighet. Men jag klagar inte! För det ska rent ut sagt bli så Jäkla skönt.

Idag är det dags för julbord med banken och det ska bli supertrevligt och gott! Hoppas att ni alla får en lika trevlig helg  som jag! 😀

Jultårta från Skandiamäklarna 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s