Kinamathelg och kalas!

Den här helgen har bara försvunnit för att vi har varit så uppbokade. I fredags bjöd vi in till drink- och snacksknytis och vi spelade Rappakalja och galenpanna.. Sist men inte minst satte vi på Baksmällan 2! En bra avslutning på en trevlig kväll 😀 Måste dock varna för den nya Absolut Watkins. Vi försökte oss på en rekommenderad drink från Absoluts hemsida. Men den var Absolut inte god! Vodka med smak av mandel, chili och kaffe. Låter ju spännande! Men inte som aperitif… Kanske god att flambera banan i? 😉
På lördagen klockan 13 var det kinabuffé på Choy’s Garden! Den var riktigt nice. Har bara ätit där på veckan förut och nu på helgen fanns ju både friterad banan och en massa roliga sushi 😉 Plus en hel del andra maträtter! När klockan närmade sig halv fyra tog vi oss hem och kollapsade i sängen. 1,5 timmar senare ringde alarmet och det var dags att förbereda sig inför nästa tillställning: A la carté-middag på Hong Kong 😉 Det blev Pekingsoppa, tigerräkor med vitlök, oxfilé med hongkongsås och som avslutning friterad banan och glass! Kaloriintaget låg verkligen på topp igår!

Oxfilén var superb!

Idag har vi spenderat ett antal timmar hemma hos mina päron då min bror fyller år, så där bjöds det på varm smörgåstårta med bacon, purjolök, champinjoner m.m.. Såå gott! Efter en bit kladdkaka och kanelbulle var det dags att rulla hemåt.

Så nu sitter vi här, med matkoma deluxe och ska försöka ta oss an lite studier! Hur som helst har det varit en himla trevlig helg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s