Tacofrossa

Jag har numera bestämt mig för att sluta be om ursäkt för att jag inte hinner uppdatera bloggen superofta. Jag är ju trots allt en arbetande student som dessutom försöker gå på diet – därmed blir det lite tid och allt mindre onyttigheter 😉

Men november närmar sig med stormsteg och det innebär kalas! Gårdagen var min första helt lediga dag från skolan sen 1 september och det kändes otroligt skönt att bara göra ingenting. Äta lunch hos mamma, handla till kalasmatlagning och bjuda hem mostrar + kusiner på fika hemma hos oss. En riktig mysdag!
Men sen närmade sig kvällen och jag gav mig fan på att jag åtminstone skulle bli klar med hälften av tacopajerna till min födelsedag: resultatet blev 6 st finfina färdiggräddade tacopajer klockan 23.25. Bilder på dessa fina skapelser kommer ni att få senare, istället bjuder jag på en smaskig lunchbild från min mor:

Idag har jag spenderat hela min dag på jobbet och jag har inte kunnat slita mina tankar från mitt erhållna hedersuppdrag: att baka en födelsedagstårta åt Ludde som fyller 13 år imorgon! (Uppdragsgivare var svärmor som tyckte att jag & Niklas skulle baka tårta…. Men vi vet att det var mig hon menade 😉 hihi).
Hur som helst kan jag inte avslöja för mycket utifall någon råkar läsa min blogg innan imorgon kväll, men det blir i alla fall en form av chokladtryffel/chokladmousse/maräng/grädd/chokladpudding/daim-skapelse.. 😉

Så kvällens och morgondagens mission är alltså att göra en exakt avbild av den skapelse jag har i mitt huvud just nu! Hur som helst kan det ju inte bli annat än mumsigt med tanke på ingredienserna 😉

Ha en bra kväll allihopa!

Skaparglöden brinner 😉

En tanke på “Tacofrossa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s