Trött & sötsugen..

Idag har varit en tung dag. Jag var och tränade vid lunch och därefter var det som att luften totalt gick ur mig. Fick syn på en Ben & Jerry i frysen, men jag motstod frestelsen. Resten av dagen har jag suttit och småskrivit i vårt skolarbete som inte alls är särskilt intressant. Jag tror att jag dessutom är extra omotiverad för att jag vet att vi åker till Budapest på torsdag för att hälsa på Niklas syster 🙂 Jag vill åka nu!

Kvällens middag blev en buffé av kycklingklubbor, bacon, halloumi & en trattkantarellsmörgås. Vi hade turen att stöta på min morfar som stannade bilen, klev ur och erbjöd oss en kasse svamp. Ja tack sa vi!

Jag har flera svampbilder som ligger på lur men de kommer att publiceras i något mer passande sammanhang, för idag är det enda jag har varit sugen på någonting som liknar detta:

Queens Delight – you just can’t get enough 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s