Måndag morgon..

Och nu börjar verkligheten igen! Sista året och dags för C-uppsatsen. Känns väl helt okej nu, men misstänker att det kommer ligga över mig väldigt mycket från november månad tills jag kan pusta ut efter sista inlämningen någonstans kring mitten på januari. Men nu ska vi inte tänka så långt fram 😉 Utan snarare tillbaka på sommaren som är slut nu. Varför går alltid sommarmånaderna fortast på året? Idag är jag ledig (skolan börjar inte förrän onsdag!) så jag tänkte besöka Friskis & Svettis och sen underhålla mig själv i köket med att baka kladdkaka med kokos! Recept på det kommer senare 😉

Bara för att släcka min sommartörst går jag igenom lite somriga bilder i mobilen…

Lata sommardagar, när allt är lite varmare och känns så himla bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s