Mexikansk middag & drinkkväll

Det har varit en fullsmockat och rolig helg igen. Det har inte blivit mycket matlagning men jag såg till att dokumentera hela middagen vi åt i fredags.Vi hade hört massa bra saker om Miguel’s Mexican Seafood & Grill så när vi skulle ut och äta i fredags och fira min anställning så passade vi på att prova det stället. Jag hade bara ätit genuin mexikansk mat på restaurang en gång och första gången var jag inte jätteimponerad. Mexikanskt i min värld innebär kryddig och chilistark mat men första restaurangen vi åt på i Boynton Beach förra året var lite av en besvikelse – inte alls särskilt smakrikt! Men i fredags var det bättre. Jag vet inte om jag skulle vilja gå dit regelbundet men de hade en riktigt stor meny med massa bra alternativ så vi lär ju gå dit någon mer gång för att testa några av de andra rätterna. Problemet är bara att det tar evigheter för mig att bestämma mig för vilken mat jag vill beställa när det finns för många bra alternativ. Vi beställde in en kanna Margarita direkt och valde att prova två förrätter: Ceviche och Friterade Jalapeños fyllda med scampi & en massa ost. They were awesome! Osten bubblade ur andra änden när man tog en tugga – helt underbart. Sedan tog det oss ungefär en timme att bestämma oss för varmrätten. Jag valde tillslut scampi och pilgrimsmusslor som var stekta i pico de gallo, paprika och tomat, serverat på en bädd av mexikanskt ris med gräddfil, guacamole & tortillas på sidan. Niklas valde en rätt med hummer, biff och samma tillbehör som jag. Sedan avslutade vi middagen med friterad glass. Japp, ni läste korrekt: friterad glass! Vi var egentligen supermätta och jag tog med mig ungefär halva varmrätten i en box, men finns det friterad glass på en dessertmeny så måste man ju prova. Tyvärr var den inte lika mind blowing som vi hoppades, men nu kan vi åtminstone säga att vi har ätit friterad glass.

wpid-img_20150206_192139.jpg

wpid-img_20150206_200257.jpg

wpid-img_20150206_2003322.jpg.jpeg

wpid-img_20150206_203525.jpgI lördags var vi på en jättebiograf och såg Interstellar. En annorlunda men absolut sevärd sci-fi film. Varning för ett antal snyftarscener dock! Jag trodde att den skulle vara långtråkig med tanke på att den är 2,5 timmar lång och handlar om rymden, men jag antar att den räddades av de emotionella aspekterna. Två och en halv timme gick fort och man kände sig känslomässigt utmattad och lite förvirrad när man åkte därifrån. Mer än så tänker jag inte avslöja om ni vill se filmen. Kvällen avslutades hemma i soffan med trevligt sällskap, ett antal drinkar och sällskapsspel. Nu är jag redo för min sista helvecka av ledighet! På veckoschemat står bilköp överst och på andra plats kommer husletande. Vi har varit i kontakt med en mäklarfirma som försåg oss med ungefär 30 fastigheter i behov av renovering och på måndag har vi möte med ytterligare en firma. Så vi får se om vi hittar ett hus med stor potential för Niklas att renovera inom en snar framtid 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s