Fyra år

Idag är det fyra år sedan jag och min man beslutade oss för att vi hörde ihop. På ett sätt känns det som igår, med tanke på att jag minns varenda liten känsla i kroppen och alla tankar som snurrade omkring i min nervösa hjärna. Hur jag överanalyserade varenda liten konversation, varje sms och alla blickar. Men på ett annat sätt känns det som att jag inte har gjort något annat än levt med Niklas. Vi har hunnit med så himla mycket tillsammans på dessa fyra år! Två lägenhetsförsäljningar, resor till Budapest, Thailand, Helsingfors, Puerto Rico & USA, vi har köpt två hus, sålt två hus, förlovat oss på stranden på Koh Lanta, ingått äktenskap i Västerås Stadshus, välsignats i Kyrkan och firat med en storslagen bröllopsfest, hunnit med totalt fyra bröllop, två dop och en begravning på ett och samma år och nu ska vi ta vårt pick och pack och flytta till andra sidan jorden. Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar den här människan, så jag tänker inte ens försöka förklara. Jag kan bara hoppas och tro att det är du och jag mot världen – nu och förevigt!

DSC_0760

nsvartvit

pussbröllop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s