Wedding weekend

Denna helg har vi varit och firat ännu ett brudpar som fick varandra! Två av fyra bröllop är nu avklarade för detta år. Vigseln var superfin och sedan bar det vidare hem till brudparets trädgård för middag och fest. Vi hade jättetur med vädret och vi fick en god fördrink i en supersöt syltburk när vi kom. Bredvid bålskålen stod ett stort bord med olika sorters snittar, snacks och cocktailkapris. Jag åt minst 30 kapris under kvällen! Temat för kvällen var ”lantligt & betong” och jättetältet rymde ungefär 75 glada gäster. Jag hade turen att hamna bredvid supertrevliga människor och hela kvällen blev superawesome! Hade verkligen sett fram emot Jocke och Helens bröllop och trots mina höga förväntningar blev kvällen ännu bättre 🙂 vi tackar brudparet så mycket för den fina festen och middagen! Idag mår man som man förtjänar…

image

image

Nu blir det till att sova ytterligare några timmar till innan en ny arbetsvecka väntar. Nästa helg har vi ett till bröllop att se fram emot!! Har konstaterat att jag vill vara chaufför 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s