Minnen av Puerto Rico

Jag kom på att jag inte alls har uppdaterat någonting om hur vi hade det i Puerto Rico, och jag har heller inte delat med mig av några bilder! Jag nämnde i förra inlägget att vi blivit tvungna att lägga om matvanorna sedan vi kom hem, av förklarliga skäl. Vi hade en så kallad Full American Plan, vilket innebar att det ingick frukostbuffé, lunch och trerättersmiddag varje dag. Då var man ju helt enkelt tvungen att äta för glatta livet! Jag kommer lägga ut lite bilder då och då, i takt med att man börjar sukta efter sommarvärme igen..

Jag bjuder på två bilder idag: en där jag agerar Mojitomaker på hotellets ”Mojitoskola”, bild nummer två är på min favoritförrätt of them all. Tuna Tartar med Sesamolja, Ruccola & Parmesan Crackers.

DSC_0447

DSC_0330

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s