Ett år med världens bästa Niklas.

Helgen blev mycket mer än vad jag hoppades på och lördagens svarta hål (jag var fullkomligt överraskad!) ljusnade mer och mer under dagen. Det började med frukost på sängen, därefter utflykt till okänd destination. När vi kommit bortom Irsta började bitarna falla på plats – det kunde inte vara gokart, inte flyga flygplan, inte golf osv osv.. Slutdestinationen var Ängsö och jag fick rida islandshäst första gången någonsin 😀 Två timmar på hästryggen ute i fina hösten och vi fick se en och annan hjort. Behöver jag berätta hur mina lår känns idag? Efter ridturen var det dags för ett välbehövt bubbelbad med bubbel 😉 Och kvällen avslutades med filébuffe på Bellmans 🙂 Allt var så himla perfekt hela dagen lång och jag fick känna mig som en riktig prinsessa.

Pannacottan bjuder på en annan dag, för dagens inlägg tänker jag bara dedikera till världens underbaraste människa! Jag måste ha varit ett helgon i mitt förra liv för att förtjäna allt det här 🙂 För jag har världens bästa älskling ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s