Back to reality

Måndag morgon och en veckas semester har passerat alldeles för fort! Men det har varit en helt underbar vecka med mycket slappande, sömn, bad, sol, god mat & dryck och härligt sällskap. Vi hann med att bjuda upp mina föräldrar ett dygn till stugan och delta i Backtemans årliga golftävling på Burvik vilken rundades av med en härlig kräftskiva på Väddö. Niklas kom på en hedrad andra plats (egentligen delad förstaplats, men eftersom vinnaren hade lägre handikapp så blev det en andraplats).

Förutom allt kalasande lyckades jag med två bedrifter under den här veckan:
Nummer ett var att faktiskt komma upp på vattenskidor! Förstår fortfarande inte exakt vad jag gjorde den här gången som skiljde sig från de 40 ggr jag face-plantat och svalt 20 liter vatten, men stolt var jag oavsett 😉
Nummer två var att på första försöket lyckas med en alldeles egengjord bearnaise! Alla åt med andakt eftersom jag hade gjort en sats för ungefär 6 personer. Vi var nio, men jag vågade inte göra mer utifall den skulle skära sig, plus att jag faktiskt gjort en favoritsås också. Tanken var att man skulle äta av båda. Behöver jag tala om att ingen rörde favoritsåsen efter bearnaisen? 😉

Hur som har det varit en alldeles underbar vecka, men sommaren har gått alldeles för fort i år. Förhoppningsvis är den inte riktigt slut än, även om det känns som att det är höstvindar som blåser om kvällarna.

Bilderna får tala för sig själva 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s