Semester i stugan

Åh tänk om varje vecka vore en semestervecka. Jag är bara väldigt konfunderad hur en människa kan vara såå trött. Vi sover nästan 10 timmar på nätterna och ändå hinner man med en frukosttupplur, en lunchtupplur och en på eftermiddagen innan det är dags för kvällsgrillen. Måste vara att tröttheten kommer ikapp, men bara det faktum att man Får sova är ju alldeles underbart! Igår regnade det hela dagen, men det var ändå helt okej eftersom Niklas ändå måste plugga makro, idag var det fortfarande ganska kall vind men det var ändå sol i en två timmar mitt på dagen.. Så lite färg har man nog fått 🙂 Blir inge mästarmiddagar här ute, men igår lagade vi vår favoritsvampsoppa nr 1! Recept kommer senare men ni ska i alla fall få se lite bilder:

Hoppas att ni har det lika bra som vi har 😀

En tanke på “Semester i stugan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s