I planerartagen!

Idag sitter jag och klurar på vad vi ska handla med oss till stugan i helgen.. Inte konstigt att tiden går så himla fort när man jobbar! Jag kan iofs bara tala för mig själv, men när man konstant planerar framåt så tänker man inte lika mycket på tiden som går, och eftersom man aldrig är ledig i veckorna blir det spikade planer flera helger framöver. Vi hade turen att få med oss efterlängtat sällskap till stugan helgen som kommer, Niklas kompis Andreas och hans respektive Madde som vi bjudit på middag förut (den gången trerätters!) Så nu måste vi ju fortsätta hålla ribban högt och inhandla oxfilé, chorizo, oliver och en massa annat gott från Axfood i veckan 😉 Hihi.. Vi behöver dessutom fylla på vårt eget frysstash av lökringar, mozarellasticks och Förhoppningsvis (om de har) ostinbakade jalapeños. Ja, det är farligt att äga en fritös!

Trots mitt konstanta tjat om semester och ledighet så vill jag ändå påpeka att jag älskar mitt jobb. Jag trivs perfekt vid mitt lilla kontorsbord, men nackdelen med de på tok för lugna semestertiderna är att man får alldeles för mycket tid över till att fundera och planera inför tusen saker som man vill göra! Förra veckan var det sista minuten-resor till Turkiet och Tunisien, vilket vi ganska snabbt insåg var omöjligt då det krockar med skolan..
Så om någon annan går i samma tankar som jag och bara vill komma iväg kan jag starkt rekommendera vår Herrgårdsupplevelse på Söderfors som jag gav bort som Alla hjärtans dag överraskning till Niklas. Vi fick dessutom rabatt med VLT-kortet så allt som allt med 1 natts övernattning kostade 1150kr per person, och då ingick Afternoon Tea, fördrink, fyrarättersmiddag med vinpaket och frukostbuffé! Vi var helnöjda med allt och menyn kunde inte ha fallit bättre i vår smak! Känns dock som att vi bara skulle förstöra vårt första intryck om vi åkte igen, för det var så kanon sist! Jag har längtat efter att få ladda upp alla bilder men det har bara inte blivit av tidigare, så här kommer de:

Ett riktigt smultronställe!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s