First Friday Saint Pete

Förra helgen hade vi fullt upp från fredag till söndag. Det var en riktigt superhelg som började med en bar crawl i Down Town Saint Pete, poolhäng på lördagen och på söndagen firade vi 2års bröllopsdag. Vi hade aldrig varit i Down town innan så det blev en positiv överraskning. Tampa downtown är rätt tråkigt och består mestadels av stora skyskrapor och en del bra restauranger, i Saint Pete var det verkligen precis så som man vill att ett centrum ska vara. Man kan promenera på gata efter gata och hitta ett nytt barställe eller en najs restaurang. Den första fredagen varje månad förvandlas det till en slags gatufest, vilket gör det extra crowded. Vi började kvällen med att äta på ett ställe som hette Five Bucks Drinkery – i princip allt kostade fem dollar. Även maten på menyn! Nästan alla beställde hamburgare och de var riktigt bra. Istället för pommes tog jag fried pickles, å de var så awesome. Det låter kanske konstigt men jag har fått en thing för fried pickles, det är så himla gott! Efter maten gick vi vidare till ett lokalt mikrobryggeri. Jag sa bara att jag gillade si och så när det kommer till öl och så fick jag smakprov på flera olika. Ett riktigt ölparadis 🙂 Efter det gick vi till Mandarin Hide, ett drinkställe med awesome drinkar och sedan hann vi med tre ställen till innan vi called it a night. Av förklarliga skäl blev det en riktigt slapp lördag därefter. Här kommer lite bilder så får det bli ett separat inlägg om tvåårsfirandet 😀

wpid-img_20150605_201750.jpg

wpid-img_20150605_205315.jpg

wpid-img_20150605_213729.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s