Hus- och möbellösa!

Då var dagen här.. Dagen som vi så länge har planerat inför – vårt frånträde! Vi äger numera inga möbler och inte heller vårt älskade radhus. Det har varit en hård vecka med en massa packande, kastande, slit och stress. Men nu är det äntligen klart! (förutom att päronens garage är fullsmockat).

Hur som haver är det numera tre veckor kvar tills vi åker och jag har en vecka kvar på jobbet. Fram tills vi åker lever vi loppan hemma hos mina föräldrar. Det firar vi med en bild på gårdagens middag 😉 Löjrom, Gula Änkan, Kyckling, Mangosalsa m.m. Trevlig helg på er!

wpid-20141113_195130.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s