Kryssning & fredagsmiddagsmenyn

Nu är vi hemma igen på fastlandet efter en wonderbar 22 timmarskryssning. Vi bodde i en rymlig lyxhytt och åt massa god mat både till middag och frukost, skålade i bubbel och kopplade verkligen av. Som alltid blir det väl lite slaffsigt i bufféerna men jag gillar verkligen att få smaka lite av allt och den trerättersmeny som annars fanns att välja på tilltalade oss inte lika mycket. Bjuder på en liten inspirationsbild 🙂

wpid-20141028_143149.jpg

Nu är det en ny vecka och vi tar nya tag inför den festliga helgen som komma skall. Jag ska också försöka hinna publicera några recept från helgens femrättersmiddag under veckan. Menyn ser ni här nedan. Det blev en riktig kanonmiddag! Löjromstårta, Moules frites, Carpaccio m. tryffelkorv & salami, Grillad oxfilé & BBQ Vildsvinsribs med klyftpotatis och grönpepparsås, slutligen Friterad Camembert m. vaniljglass & friterad persilja. Jag blir hungrig bara jag tänker på det 😉

wpid-20141024_151840.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s