Saluhallen Slakteriet

Hela helgen har varit fullsmockad med roligheter. Det gäller att utnyttja sista tiden i landet till fullo och umgås med alla nära och kära så mycket det går 🙂 I fredags bjöd vi Emma & Ted på middag – Färsk kalixrom med crème fraiche och rödlök, Egenkavlad pasta med vitlöksfrästa scampi och slutligen Hemgjord vaniljglass med färska jordgubbar & havrecrunch. Recept på delar av middagen har jag tänkt lägga upp senare! I lördags hade jag bubbelkväll med Jenny – som vanligt bubbelbad, bubbel, rödvin, ostbricka och en massa annat gott. Söndagen firade vi med en storslagen brunch på K9 med Jenny & Pierre och kalas på kvällen för Niklas bror. Full rulle helt enkelt!

På lördagsförmiddagen tog vi en tur till Saluhallen Slakteriet för att köpa ost och chark till kvällen – men vi kom i princip tomhänta därifrån. Jag hade kanske för stora förväntningar men jag blev riktigt besviken på utbudet. Det fanns nästan ingen ost att köpa, väldigt lite chark och bara ett ställe tillhandahöll färskt bröd, men bara fem sorter ungefär. Det jag hittade var en del gammaldags karameller som jag köpte, vi smakade fairtrade chokladtryfflar och köpte en riktigt god färskost. Det var väl ganska mysigt att gå omkring och bara titta men jag tyckte ändå att det var rätt litet. Brunchen såg däremot riktigt bra ut så det är väl vad jag skulle åka dit för igen – eller för att kika på den ostbutik som ska öppna 1/11. Jag tog några bilder i alla fall så det delar jag med mig av idag. Hallonlakritskaramellerna var awesome!

wpid-20141018_134241.jpg

wpid-20141018_134914.jpg

wpid-20141018_135239.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s