Redo för helgen!

Idag har vi storhandlat inför helgen! Och med helgen menar jag inte främst alla hjärtans dag, utan den stora bakdagen inför 80-årskalaset. Det ska bli så roligt och jag hoppas att jag får till en lika fin tårta som jag tänker i huvudet. Jag tycker ofta att jag har en klar bild i huvudet på hur slutresultatet ska bli, sen kan verkligheten bli en helt annan sak 😉 men man måste ju åtminstone sträva efter något för att komma halvvägs.

Det blir en liten smygtitt på vad tårtorna kommer att innehålla till helgen!

image

Någon som vågar gissa? 😉

Nu blir det till att kurera sig ordentligt i två dagar. Känner hur en förkylning smyger sig på, men jag vill inte vara sjuk till helgen! Vitaminbrus, frukt, grönsaker och ordenligt med sömn 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s