It’s bread time!

Jag har såhär inpå andra dagen i skolan (fast hemma) insett varför jag egentligen gillar att plugga – man har så himla mycket tid över! Iofs resonerade jag väl inte riktigt likadant i våras när jag ville skjuta mig själv emellanåt för att det Alltid stod en hemtenta på tur efter den jag just skickat in.. Men å andra sidan hade jag tid att jobba två dagar i veckan, så i slutändan handlar väl allt om prioriteringar? Hur som så känner jag mig lyckligt lottad idag eftersom jag har hela dagen ledig och därmed blev brödbakning dagens projekt! Något som jag inte gjort på flera år, men som jag egentligen älskar 🙂 Så brödmässigt (om man räknar bort lussebullar) blev det premiär i min egna bakmaskin.

Resultatet får ni se lite senare! Ha en bra dag så länge, för det har jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s